Košický bar, kde ti nalejú do sáčku.

Je streda a v bare je plno, ideálny deň pre vysokoškolákov, ale aj ďalší ľudia sa chcú zabaviť v strede týždňa. A presne o tom má podľa mňa bar byť, o zábave.

Tu si zahráte stolný futbal, šípky, šach a ďalšie stolné hry. Ale tu ste hlavne v bare a k baru patria koktejly. A tu sú koktejly zábavou, od long drinkov po shooters stále sa stretnete s niečím, čo ste ešte nevideli alebo to nikde inde nenájdete, nechýbajú síce ani notorické klasiky typu Mojito alebo Long Island ice tea, ale za ochutnanie stoja aj Porntini alebo Devils balls, ktorý vám horiaci dokončia priamo na stole. Denko s pohárikmi vymyslel už dávno niekto hravý, obľubujúci alkohol hlavne rýchlo a vo veľkom množstve, v Jekylle denko zmenili na ochutnávku 22 shotov zo svojej ponuky malých koktejlov zvaných shooters, kde niektoré už ani nie sú v ponuke. 22 shotov, aj keď len 20 mililitrových, znie to bláznivo ale na YouTube nájdete video ako to dal jeden štamgast sám za 7 minút (potom si dal na bare ešte panáka). Ale asi nič nie je v ponuke Jekyll&Hyde bar také bláznivé ako koktejl Headdown od zloženia (žiadny alkohol pod 70%) až po servis v igelitovom sáčku. Notoricky známy Tequila Sunrise vám prinesú v žiarovke a ku Black Jek dostanete mrazenú dreň, a nakoniec alkoholické želé (“pán vodič pil ste? Nie jedol som.”). Ak študuješ v Košiciach, určite si Jekyll&Hyde aspoň raz navštívil, a ak nie, mal by si to napraviť. Majme zmysel pre realitu, aspoň my, keď náš premiér ho stratil, aj tu vám občas popletú objednávku alebo vás nechajú  dlhšie čakať, ale spoznáš tu skvelých ľudí a zažiješ veľa zábavy.

Bar môže mať skvelé koktejly a množstvo hier, no keď tam nestretávaš priateľov, všetko je to na nič. Je streda večer a v Jekyll&Hyde je plno…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *